Boomeranger

Boomerang, bumerang, returnerende bumerang , Stirling boomerang. Bumerangene er aerodynamisk balansert for å returnere til kasteren. Jeg har laget disse  boomeranger siden jeg var guttungen i Australia. De er lagd  av  6mm bjørke kryssfiner, lakkert 3 ganger for styrken og vanntetthet. Bruksanvisninger kan du last ned fra  www.stirling.no 

noProduktnummer: 17946827 (1)

Stirling Boomerang - (1)

Sports bomerang som kommer tilbake ved riktig kast

  • kr 300,00
Sports bomeranger
 
Ur-innvånere i Australia brukte bomeranger til jakt. De var tunge og ikke returnerende,men kunne treffe en kenguru på 50 steg. Jeg lærte å lage bomeranger som barn fra min far i Australia. Sammen utviklet vi en design som var lett, aerodynamisk ballansert og returnerende.
Jeg bruker topp kvalitets 5 lags bjørke kryssfiner som jeg freser og pusser til en pressis form. Deretter bruker jeg flere lag med lakk , som stivner og gjør bomerangen vanntett. 

Jeg lager en liten og en stor bomerang. Begge flyr fantastisk , men det er forskjellen  mellom å fly en Cesna og en Boing 747. Begge vinger er formet som en fly ving som gir løft . På baksiden er det en grad på hver vingetipp som fungerer som et haleror som tar bomerangen i en stor sirkel. Avhengdig av vindforhold og styrken til kasteren,  tar bomerangen en 30meter sirkel. Sterke kastere kan få bomerangen til å gå rundt 2 eller 3 ganger, før den returnere til hvor de står.   

Jeg maler noen bomerangen brun eller sort, og dekorerer dem med maling eller ved gravering i tradisjonelt mønster. Jeg kan gjøre designet personlig for særskilte kunder.
Firmaer har brukt bomerangen til å beskrive salgs strategier på kickoffs.  En kunde fikk meg til å gravere firmaets logo og ordene "Fornøyde kunder alltid kommer tilbake." Så kom jeg opp til konferansen og lærte de ansatte å kaste.
 Hvis du føler at du kan bruke denne ideen, så ring meg på Tlf. 90102753
Bomerangen for høyrehendte er designet for å fly i en sirkel mot klokka. En venstre hendt bomerang er akkurat det samme, men det total motsatt .(Hvis du kjønner hva jeg mener....) Den er designet til å fly med klokka.
 den lille hakk du se på alle bomeranger er en finger grep.
Bruksanvisning for kastet er tilgjengelig  som dokument på denne  siden.