Farvel til dyr i 2016

Av Edel Stirling | 28.12.2016 13:42

 2016 ble et år vi måtte si farvel til noen av våre kjære dyr, ikke bare fugler som rev og hønsehauk forsyner seg av i blandt.

HEST
Julius, den hvite nordlandshesten vår, døde i en flott alder av 30 år. Han har hatt flere eiere før oss, men har hatt det  godt hos alle og vært en elsket og kjær hest både for eiere og gjester. Julius ble født som et brunt føll, og ble gradvis lysere med tiden.

ESEL
Eselet Magnus ble hentet til oss fra Fun Farm på Skagen i Danmark, og ble dessverreikke så gammel. Han hadde en sykdom som gjorde at smertene ble uutholdelige. Han rakk å bli far til to føll. Datter Julia (2015) bor fortsatt på gården. Den neste ventes født på starten av året 2017.

KATTER
Katten Lady Pumpken kom opprinnelig fra Ullernlåven, og fikk en anstendig alder på 14 år. Hun var alle dager en innekatt til tross for at hun hadde egen inngang og kunne gå innog ut som hun ville. Hun ruslet ut på trappa og sjekket været, men likte seg alltid best inne. Hun har gitt oss mye glede.
Katten Lillebror kom fra Hokksund til oss med bror Knerten (som flyttet inn til vår kjære nabo i andre enden av Finholtveien). Lillebror var en utpreget jeger og elsket interaksjon både med folk og dyr. Han ble ikke så gammel denne karen, men rakk å prege manges hjerter med sitt elskelige vesen.

HUNDER
Hunden Miss Muffen(Jack Russel)  lever i beste velgående, men har valgt å bo med vår sønn Espen James her på Haga. De trives så godt i lag, men kommer begge på besøk jevnlig.
Hunden Klooney lever også i beste velgående på andre siden av Glomma, hos vår venn Kjeltil. Han er jevnlig på besøk og går fortsatt godt inn i flokken vår med de andre dyra. Han er far til valpene som avles på gården. Neste kull planlegges sommeren 2017.