Belter (Belts)

Skinnbelt, cowboybelt.  Hunderedskap.  Jeg produsere belter etter et gammelt Australsk mønster.  Knuten  er genialt lagd med å slisse enden på skinn reimet . Så vri man på de fire små hempener på en bestemt  måte og trer tuppen av beltet igjennom disse.  Knuten holde en ring som passe til for eksempel å hekte hunden i.  Jeg også har en modell med en spenne .  Knuten fungere både til å holde spennen og tuppen til beltet. Resultatet er veldig pen, robust. og unik.  Jeg bruke høy kvalitets svensk kuskinn.

noProduktnummer: Bushmans Belter i skinn

Bushmans Belter i skinn

skinnbelter

  • kr 500,00
Norsk
Skinnbelter med en såkalt "bushmans" knute. Dette var en oppfinnelse i Australia av en smart fyr for lenge siden, og vi bruker den til  å feste tøyler til bitt og  hestegrimer.

Jeg har utviklet det ved å lage et feste for spenne eller ring. Det finnes ingen sømmer. Knuten ser stilig ut og fungerer ved å holde både "hardware" og tuppen til beltet. Modellen med ring er fin å feste hundelenka i når du skal på tur, eller til å henge opp buksa på kroken. Tuppen holdes da med en gevær knapp.  

Modellen med  spenne fungerer som et normalt belte. Jeg velger svenske kuskinn i topp kvalitet i både sort og brun.  Jeg lager størrelsene 80-100cm, 90-110cm, 100-120cm, 110-130cm. 

Men jeg tar imot bestillinger for hvilken som helst lengde. Jeg har laget disse beltene i minst 20 år, og får stadig komplimenter fra fornøyde kunder som kjøpte i siste millenium!