Godt Nytt År til dere alle!

Av Edel Stirling | 31.12.2012 16:14

Vi på Stirling Station ønsker alle kunder, venner og bekjente et riktig godt nytt år i 2013. Håper å se mange av dere på gården og på webshop, og følger du med på Facebook og her på hjemmesiden, blir du kanskje å se på kursene vi kommer til å arrangere ut over året.

 

2012 startet med en Australiatur for Jim, for å legge sine foreldre til hvile. Etter mange år med mye sykdom og smerter, var det en lettelse, samtidig som det ble et stort hulrom etter de to som har betydd så mye i livene våre! De har begge vært et forbilde for oss i vår kjernefamilie, både i familieliv og i forretningen.Turen ga han også anledning til å se igjen sine fem søstre og deres familier.

Jim har reist mye også i år.  Mange av dere har vi møtt på messer,-  i år på Røros, Villmarksmesser på Hamar og Lillestrøm, på Jakt og Fiskedagene på Elverum eller Oppfinnermessen på Grue. I seljord møtte vi mange av dere på Dyrskun og på Countryfestival der og på Vinstra og Breim. Senere på året gikk turen til London og Tyskland for å knytte nye forretningsforbindelser internasjonalt.

På gården har vi hatt mange Åpen Gård Arrangementer både  i april-,mai -juni og august. Flere hundre familier har besøkt oss og det har vi satt veldig pris på! Takk til alle naboer og venner som stilte opp for å hjelpe oss! Vi hadde ikke klart det uten dere! 

 Barn og Voksne har feiret bursdagen sin på gården, og i år har vi  også hatt flere bedrifter på besøk med firmaevent, planleggingsdager og merkedager.

Det har vært mange bestillinger på webshop, og flere av dere tok også turen til utsalget vårt på låven med skinn og trearbeider. Vi jobebr stadig med hjemmesiden, og du kommer til å se flere endringer på nyåret.

Jim har spilt sekkepipe i flere brylluper og begravelser og firmaevent, og på slutten av året har han reist rundt som Fjompenisse med badekar full av nisseposer.

Dyr og Fugler på Stirling Station hadde en spennende sommer med årets valpekull fra Jack Russel tispa Sheiler. Fire små nøster satte liv i leiren, og en av dem, Amigo, logret seg helt inn i hjerterota til Jim og ble værende på gården. Siden har det kommet en katt, en kakun og en påfugl.

Det blir nytt valpekull i Januar som blir leveringsklare i Mars, så tenker du på å kjøpe en hund, så meld din interesse snarest, for det er kommet bestillinger allerede!

Godt nytt år til dere alle!